JÁTROVÝ GULÁŠ

Z čeho šeckého sa dá udělat guláš!
Z hříbú, z fazule a  třeba aj enom ze zemákú...
Tož zkusme játra.
Potřebujeme:
1/2 kg vepřových játer, olej, 2 cibule, ze 5 strúčkú česneku, 
3 užice sójovéj omáčky, 6 užic kečupu, 1 užičku kari koření,
1 užičku mletéj červenéj papriky, sůl, majoránku,
1 užičku solamylu.
Postup:
Cibulu a česnek nakrájám nadrobno. 
Osmažím na oleji, přidám na kostky nakrájané játra a prudko opeču.
Posypu paprikú a kari kořením, zamíšám a podleju vodú.
Dusím do měkka.
V trošce vody rozmíšám solamyl a naleju k játrom.
Eště přidám kečup, majoránku a pepř a už enom chvílu povařím.
Nakonec guláš dosolím.
Zdroj: www.mamincinyrecepty.cz